Sobre Nosaltres


Al maig de 1913, Francesc Enrich va deixar el seu poble natal d'Argençola per instal·lar-se a Barcelona i aprendre l'ofici de forner. El 1921 va obrir la seva primera fleca on anys més tard ensenyaria l'ofici al seu fill i també al seu nét .

Video - You-Tube

Últimes notícies

Celebrem el Carnestoltes gastronòmic a Enrich 2017-02-22 00:53:36

Celebrem el Carnestoltes gastronòmic a Enrich

A Enrich ens agrada viure el Carnaval intensament. És una setmana de diversió i gresca que omple els pobles i les ciutats d’ambient festiu i bon humor, i els dolços i les receptes tradicionals acompanyen la festa.

Lleguir més
La massa mare Enrich, l’ànima del pa 2017-02-06 12:18:10

La massa mare Enrich, l’ànima del pa

La massa mare és l’ingredient essencial dels pans artesans, és el que els fa llevar i els hi dóna el caràcter. A Enrich utilitzem massa mare en tots els nostres pans. És un cultiu de llevats i fongs, que existeixen de manera natural en els aliments (cereals, fruita...) i el medi ambient. Amb la selecció d’ingredients correcta i la temperatura i humitat adequades, aquest cultiu fermenta i apareix la massa mare.

Lleguir més
Noves Especialitats de Poma Enrich 2017-01-04 23:18:33

Noves Especialitats de Poma Enrich

A Enrich estem creant dos nous productes on la poma és la protagonista. Seran dues especialitats dolces que completaran la nostra carta de delícies i ben segur et seduiran amb el seu gust delicat i suggerent.

Lleguir més
Nadal a Enrich: elegància i bon gust per aquestes festes 2016-12-20 13:02:50

Nadal a Enrich: elegància i bon gust per aquestes festes

A Enrich preparem una selecció de productes exclusius per a l’ocasió i volem acompanyar-te en aquestes dates tan significatives. Els elaborem artesanalment al nostre obrador amb ingredients de primera qualitat. Als taulells de les nostres botigues t’hi esperen:

Lleguir més