Sobre Nosaltres


Al maig de 1913, Francesc Enrich va deixar el seu poble natal d'Argençola per instal·lar-se a Barcelona i aprendre l'ofici de forner. El 1921 va obrir la seva primera fleca on anys més tard ensenyaria l'ofici al seu fill i també al seu nét .

Video - You-Tube

Últimes notícies

Els deliciosos Panellets Enrich 2016-10-26 07:48:26

Els deliciosos Panellets Enrich

S'acosta La Castanyada, i com cada any podràs trobar Panellets a la botiga Enrich. Són Panellets de qualitat, elaborats amb ingredients seleccionats i seguint la recepta tradicional del massapà.

Lleguir més
L’esmorzar: gaudeix del primer àpat del dia 2016-10-20 02:12:38

L’esmorzar: gaudeix del primer àpat del dia

L’esmorzar és el primer àpat del dia i molts experts en nutrició coincideixen que és el més important. Els primers aliments que rep el nostre cos són esencials per una correcta assimilació dels nutrients i per això es recomana dedicar el temps i l’atenció necessària a l’esmorzar. Començar la jornada amb energia i bon humor ens farà sentir més satisfets.

Lleguir més
Espelta: el cereal saludable 2016-10-02 16:52:33

Espelta: el cereal saludable

L’Espelta és una varietat de blat antiga, considerada la mare de les actuals. Té un gran valor nutricional i per això últimament s’ha reivindicat molt en l'àmbit alimentari i s’està reintroduint ràpidament a les dietes equilibrades.

Lleguir més
Les Coques Enrich arriben amb l’estiu i les Revetlles 2016-06-14 13:27:00

Les Coques Enrich arriben amb l’estiu i les Revetlles

Les Coques Dolces són una especialitat tradicional catalana que acompanyen les Revetlles i les vetllades festives amb l’arribada de l’estiu. El moment estel·lar de les coques és la Nit de Sant Joan on són presents a totes les cases; però també acompanyen les revetlles locals de cada població, com la de Sant Pere o la de Sant Jaume, i molts altres moments de trobada d’aquesta època.

Lleguir més