Sobre Nosaltres


Al maig de 1913, Francesc Enrich va deixar el seu poble natal d'Argençola per instal·lar-se a Barcelona i aprendre l'ofici de forner. El 1921 va obrir la seva primera fleca on anys més tard ensenyaria l'ofici al seu fill i també al seu nét .

Video - You-Tube

Últimes notícies

El Pa Solidari Enrich de Nadal, col·laborem amb els Pallapupas 2016-12-06 14:33:56

El Pa Solidari Enrich de Nadal, col·laborem amb els Pallapupas

Cada any per Nadal a Enrich emprenem una causa solidària. És un moment que convida a la reflexió i la fraternitat, i volem aprofitar l’ocasió per a fer la nostra petita aportació al desenvolupament d’una societat més justa. Dur a terme accions per a millorar les condicions d’aquelles persones que ho necessiten, és una responsabilitat que sentim i que volem assumir com a empresa.

Lleguir més
Els deliciosos Panellets Enrich 2016-10-26 07:48:26

Els deliciosos Panellets Enrich

S'acosta La Castanyada, i com cada any podràs trobar Panellets a la botiga Enrich. Són Panellets de qualitat, elaborats amb ingredients seleccionats i seguint la recepta tradicional del massapà.

Lleguir més
L’esmorzar: gaudeix del primer àpat del dia 2016-10-20 02:12:38

L’esmorzar: gaudeix del primer àpat del dia

L’esmorzar és el primer àpat del dia i molts experts en nutrició coincideixen que és el més important. Els primers aliments que rep el nostre cos són esencials per una correcta assimilació dels nutrients i per això es recomana dedicar el temps i l’atenció necessària a l’esmorzar. Començar la jornada amb energia i bon humor ens farà sentir més satisfets.

Lleguir més
Espelta: el cereal saludable 2016-10-02 16:52:33

Espelta: el cereal saludable

L’Espelta és una varietat de blat antiga, considerada la mare de les actuals. Té un gran valor nutricional i per això últimament s’ha reivindicat molt en l'àmbit alimentari i s’està reintroduint ràpidament a les dietes equilibrades.

Lleguir més