Sobre Nosaltres


Al maig de 1913, Francesc Enrich va deixar el seu poble natal d'Argençola per instal·lar-se a Barcelona i aprendre l'ofici de forner. El 1921 va obrir la seva primera fleca on anys més tard ensenyaria l'ofici al seu fill i també al seu nét .

Video - You-Tube

Últimes notícies

Noves Especialitats de Poma Enrich 2017-01-04 23:18:33

Noves Especialitats de Poma Enrich

A Enrich estem creant dos nous productes on la poma és la protagonista. Seran dues especialitats dolces que completaran la nostra carta de delícies i ben segur et seduiran amb el seu gust delicat i suggerent.

Lleguir més
Nadal a Enrich: elegància i bon gust per aquestes festes 2016-12-20 13:02:50

Nadal a Enrich: elegància i bon gust per aquestes festes

A Enrich preparem una selecció de productes exclusius per a l’ocasió i volem acompanyar-te en aquestes dates tan significatives. Els elaborem artesanalment al nostre obrador amb ingredients de primera qualitat. Als taulells de les nostres botigues t’hi esperen:

Lleguir més
El Pa Solidari Enrich de Nadal, col·laborem amb els Pallapupas 2016-12-06 14:33:56

El Pa Solidari Enrich de Nadal, col·laborem amb els Pallapupas

Cada any per Nadal a Enrich emprenem una causa solidària. És un moment que convida a la reflexió i la fraternitat, i volem aprofitar l’ocasió per a fer la nostra petita aportació al desenvolupament d’una societat més justa. Dur a terme accions per a millorar les condicions d’aquelles persones que ho necessiten, és una responsabilitat que sentim i que volem assumir com a empresa.

Lleguir més
Els deliciosos Panellets Enrich 2016-10-26 07:48:26

Els deliciosos Panellets Enrich

S'acosta La Castanyada, i com cada any podràs trobar Panellets a la botiga Enrich. Són Panellets de qualitat, elaborats amb ingredients seleccionats i seguint la recepta tradicional del massapà.

Lleguir més