El passat diumenge 26 de març, més de 2000 persones van participar en la 2a Caminada Solidària contra el Càncer que organitzava la Fundació Vallformosa i el Centre Excursionista del Penedès.

ELS ORÍGENS DE LA MONA DE PASQUA

Escrit per
Descobreix l'origen de la "mona" de Pascua

Celebrem el Carnestoltes gastronòmic a Enrich

Escrit per
A Enrich ens agrada viure el Carnaval intensament. És una setmana de diversió i gresca que omple els pobles i les ciutats d’ambient festiu i bon humor, i els dolços i les receptes tradicionals acompanyen la festa.

La massa mare Enrich, l’ànima del pa

Escrit per
La massa mare és l’ingredient essencial dels pans artesans, és el que els fa llevar i els hi dóna el caràcter. A Enrich utilitzem massa mare en tots els nostres pans. És un cultiu de llevats i fongs, que existeixen de manera natural en els aliments (cereals, fruita...) i el medi ambient. Amb la selecció d’ingredients correcta i la temperatura i humitat adequades, aquest cultiu fermenta i apareix la massa mare.

Noves Especialitats de Poma Enrich

Escrit per
A Enrich estem creant dos nous productes on la poma és la protagonista. Seran dues especialitats dolces que completaran la nostra carta de delícies i ben segur et seduiran amb el seu gust delicat i suggerent.
Showing 1 to 5 of 23 (1 Pages)