Integrals Hi ha 4 productes.

Mostrant 1 - 4 de 4 elements
  • L'espelta és una varietat antiga de blat, amb més nutrients i més digerible. Aporta un major nivell de proteïnes, vitamines, minerals, oligoelements i fibra. Ideal  per persones amb restrenyiment i obesitat. Molla poc alveolada i molt homogènia, gust lleugerament àcid per la massa mare natural. Amb 20 hores de repòs i fermentació. Pes aproximat 300gr.

  • Pa de molla fosca i densa, crosta fina i gust intens. molt ric en fibra, vitamina E i B, magnesi, zinc, fòsfor i àcid linoleic. El sègol aporta menys calories que el blat, més proteïnes vegetals i menys gluten. Indicat per diabètics, ja que els seus hidrats de carboni s'assimelen lentament y no fa pujar els nivells...

  • El pa de Cinc Llavors Enrich és un integral de sabor ampli amb bons matisos. De molla melosa i crosta cruixent, combina a la perfecció bon gust i salut. Pes aproximat 320gr.

  • El pur-pur és un blat originari d'Etiòpia; conté antocianina, un antioxidant natural. Cereal amb alt percentatge en fibra. Pa de molla molt esponjosa i crosta fina. Gust molt suau però amb matisos. Amb 18 hores de repòs i fermentació. Pes aproximat 320gr.

Mostrant 1 - 4 de 4 elements