Fem un cafè amb... Cristina Cardeñas

Escrit per
D'origen sevillana, avui coneixem a la Cristina Cardeñas, la treballadora que es troba al capdavant de la botiga Enrich del carrer Jesús 19, a Sitges, com a Encarregada.

Parragonins, hem arribat!

Escrit per
Enrich aterra a la ciutat de Tarragona per oferir als parragonins i parragonines un lloc acollidor on relaxar-se i poder gaudir dels nostres productes.

Anem de calçotada!

Escrit per
Novament a Enrich hem posat la innovació al servei de la tradició i la gastronomia, que ens uneixen a una gran festa gastronòmica catalana com és la calçotada. Una festa que acostem a la teva taula amb el nostre exclusiu pa de calçots.

Fem un cafè amb...Vanessa Casamayor

Escrit per
La Vanessa Casamayor, la nostra Directora Comercial, ens explica a través d'aquesta entrevista la seva tasca dins d'Enrich i la importància de gestionar correctament tots els equips per oferir als clients un producte i un servei de qualitat on la tradició i la salut també hi són presents.

La Ruta Del Xató: Una ruta per sucar-hi pa!

Escrit per
Ja ha arrencat la Ruta del Xató, on aquest any hi som patrocinadors. Descobreix com va anar la presentació a premsa i el Festival del Xató a Vilanova i la Geltrú. Ens veiem a la propera cita, el 25 de febrer a la Festa del Xató de Vilafranca del Penedès!
Showing 1 to 5 of 36 (1 Pages)