La Ruta Del Xató: Una ruta per sucar-hi pa!

Escrit per
Ja ha arrencat la Ruta del Xató, on aquest any hi som patrocinadors. Descobreix com va anar la presentació a premsa i el Festival del Xató a Vilanova i la Geltrú. Ens veiem a la propera cita, el 25 de febrer a la Festa del Xató de Vilafranca del Penedès!

Viure sense gluten: a Enrich t'ho posem fàcil

Escrit per
Presentem el nou pa sense gluten. Un pa lliure de gluten, lactosa i al·lèrgens, ric en fibra i vitamines B i D.
De crosta cruixent, molla hidratada i elàstica i alveolat ampli, que al tall i al paladar desprèn un cresol d’aromes que no deixa indiferent, gràcies a la seva proporció de massa mare i farines de blat i sègol mòltes a la pedra, i al procés d’elaboració artesanal, amb fermentacions lentes i cocció en forn de solera. Recuperant la tradició del pa per excel·lència a Catalunya, el rei dels pans.
De maduixa, pinyons, llimona, xocolata, coco, ametlla, castanya...A Enrich ja estem a punt perquè vinguis a degustar els panellets que més t’agradin. Una cosa tan bona no pot esperar fins a Tots Sants!

Fem un cafè amb...David Vinaixa

Escrit per
El nostre cap d'obrador acumula més de 15 anys d'experiència al sector del pa. Coneix la seva tasca a Enrich i els secrets que hi ha darrera un bon pa.
Showing 1 to 5 of 32 (1 Pages)